Loopbaan

Loopbaancoaching in Amsterdam en omgeving

Al jaren coach ik professionals bij de ontdekkingsreis van hun talenten.

Ik bied de volgende trajecten:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • CV-scan
  • Loopbaancoaching
  • Taal & Werk (voor expats)

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is een kort gratis persoonlijk gesprek met mij, desgewenst telefonisch. Je kunt vragen stellen en samen kijken we of ik je verder kan helpen. 

Benieuwd naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

De CV-check

Ideaal om snel je CV, sollicitatiebrief of aanmeldingsdossier te verbeteren.
Wil je persoonlijke feedback op je CV? Of opbouwende feedback over een sollicitatiebrief, een toelatingsbrief of je LinkedIn-profiel? Maak dan een afspraak voor een CV-check. In een sessie van 1 tot 4 uur kijken we samen hoe jouw CV, brief of LinkedIn-profiel positief kan opvallen.

Meer info en kosten

Sterk en authentiek overkomen en je onderscheiden van andere kandidaten: dat is het doel van de CV-check.

Loopbaancoaching

Een nieuwe opleiding volgen, eindelijk die droombaan uitproberen, voor onszelf beginnen… Een droom kan ook eenvoudiger zijn: Hoe word ik gelukkiger in mijn huidige baan? Wat is ervoor nodig om de afstand te overbruggen tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn?

We dromen allemaal wel eens van avontuurlijker werk…

Meer info en kosten

Taal en Werk

Ben je een international of expat en wil je graag jouw Nederlandse conversatie-skills op het werk verbeteren? Wil je advies over de Nederlandse arbeidsmarkt of praktische situaties op het werk oefenen in de Nederlandse taal? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik heb veel ervaring met carrièrecoaching van expats.

Meer info en kosten

Wat is jouw droombaan?

Mijn doelgroep zijn zowel particuliere cliënten als groepen, die ik help bij het ontdekken van hun talenten en drijfveren, carrièrekeuzes en het schrijven van CV’s en sollicitaties. Het resultaat? Zij vinden werk – en soms een opleiding – die beter aansluiten bij het leven dat zij graag willen hebben. 

Mijn specialisme: hoogopgeleide young professionals, expats en onderwijsprofessionals.

Wat zoek je in een loopbaancoach?

Vragen die ik veel krijg van cliënten zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe kan ik mijn talenten beter inzetten in mijn werk?
  • Hoe krijg ik meer energie van mijn werk?
  • Hoe vind ik werk dat beter bij mij past?

Loopbaancoaching zie ik als onderzoeken waar je hart ligt.

Dit gaat verder dan werk alleen. De eerste stap is helder krijgen wat je diepere drijfveren en talenten zeggen over je ambities qua leven en werk. Daarna gaan we aan de slag met een concreet stappenplan over hoe je de gewenste dromen kunt verwezenlijken.

Wat levert het op?

Je werk is niet meer gewoon werk, maar een bron van energie en creativiteit.

En dat werkt door in alles, ook in je privéleven. Hoe dichter je bij je drijfveren en talenten blijft, hoe meer plezier, inspiratie en rust je ervaart.

Coaching met behulp van creatieve methodieken

Naast gangbare methodieken gebruik ik oefeningen die je verbeelding prikkelen, zoals schrijven, biografisch werken of tekenen. Je gebruikt dan je rechterhersenhelft. Dit onbewuste deel van je brein is vaak de sleutel bij het ontdekken van je drijfveren, fascinaties en talenten.

Daarnaast gebruik ik de Methode Hoogendijk, het Business Model Canvas, het Talentenspel, de Elementenvierhoek en het Enneagram.

Liefde voor het vak

Ik houd van mijn vak omdat ik nieuwsgierig ben naar de verhalen, talenten en drijfveren van mensen en er plezier in heb om die nog meer te helpen groeien. Mijn eigen ambities helder krijgen is een behoorlijke reis geweest. Ik vind het mooi dat ik – juist omdat ik vertrouwd ben met hobbels die je onderweg tegenkomt – nu anderen kan inspireren bij deze zoektocht.

Tijdens mijn studietijd wisten vrienden mij al te vinden voor het verbeteren van hun CV, feedback op sollicitatiebrieven of advies over carrièrestappen. Gaandeweg heb ik van deze hobby mijn droomwerk gemaakt.

Wat kost loopbaancoaching?

Een coachtraject duurt gemiddeld 6 gesprekken van 2 uur. Afhankelijk van de coachvraag zijn meer of minder gesprekken mogelijk. Je kunt tot 24 uur van tevoren een afspraak kosteloos annuleren.

De prijs van loopbaancoaching is 80 euro per uur exclusief BTW. 

Wat kost een CV-check?

Een CV-check duurt gemiddeld 1 tot 4 uur, afhankelijk van de staat en de lengte van het CV, het LinkedIn profiel of de brief.

De prijs van de CV-check is 80 euro per uur exclusief BTW. Je kunt de CV-check tot een week van tevoren kosteloos annuleren.

Opleiding en aansluiting beroepsorganisatie

Ik ben bezig met het opleidingstraject tot erkend loopbaancoach, zodat ik mij kan aansluiten bij de NOLOC, de beroepsorganisatie voor loopbaanprofessionals. Voor de Taal en Werk trajecten ben ik aangesloten bij de BVNT2, de Beroepsvereniging van Nederlands als Tweede Taal en het Lerarenregister.