Trainingen

Enthousiaste

ervaren

trainer met lef

Trainingen

Online lessen Nederlands als Tweede Taal

Kernwoorden: Nederlands, NT2, Taal & Werk, Expats

Training Creatief & Innovatief denken

Kernwoorden: werkplezier, creativiteit, innovatie, ruimte, oplossingsgericht werken
Hoe ga je om met veranderingen? Zie je kansen voor groei of wil je liever dat alles bij het oude blijft?

Lees meer

Interculturele Communicatie

Kernwoorden: diversiteit, cultural awareness, internationale communicatie

Een interactieve training van 3 dagdelen over interculturele verschillen op de werkvloer. Hoe kun je samen met collega’s verschillen nog beter ontdekken, vieren en benutten?

Lees meer

Waarom Bureau Belle inhuren voor trainingen?

Mijn publiek op een speelse en toegankelijke manier boeien, inspireren en praktisch toepasbare kennis en vaardigheden overbrengen, dat is het doel van mijn trainingen:

Weleens in een zaal gezeten waarbij mensen binnen tien minuten op hun telefoon zaten te spelen? Of op je tong moeten bijten omdat een spreker zijn powerpoint aan het voorlezen was? Zonde van de tijd, het geld en de energie. Dat kan anders.

Mijn trainingen staan bekend om de aanstekelijke energie, de grote hoeveelheid actie en interactie en de ‘creatieve funfactor’.

Tevreden opdrachtgevers en cursisten

Sinds 2007 werk ik voor diverse opdrachtgevers en heb ik honderden mensen lesgegeven en getraind. Hieronder enkele reacties:

“Belle is uitstekend in het opbouwen van vertrouwen, empathie en solidariteit binnen groepen, wat meteen de leerervaringen van studenten verandert. Zij is een van de meest effectieve en inspirerende onderwijsprofessionals die ik ben tegengekomen.”

Gamze Baray, Sociaal psycholoog

“Professioneel, inspirerend en zorgzaam! Belle is een geweldige docente die aandacht besteedt aan elk individu in een groep. Ze presenteert het curriculum op een enthousiaste, gestructureerde en vereenvoudigde manier, waardoor het heel leuk is om haar student te zijn!”

Anna Øverås, Site manager bij Fashiola

“Belle is not just a great teacher but also a really interesting and caring person. She is able to connect with people on a deep level. She also gave me a lot of help with my freelance career. Highly recommended as teacher and career coach!”

Chiara Barraco, Freelance Photography Presso BOOM Imagestudio

                  Wat kost dat?

Kosten trainingen

Bij het geven van trainingen werk ik met een dagtarief van 700 euro inclusief BTW. Dit is exclusief eventuele bijkomende reiskosten.

Houd er rekening mee dat een training van een dagdeel gemiddeld 1,5 dag aan werktijd kost (dus 1050 euro), door voorbereidingstijd, uitvoer, evaluatie en reistijd. Eventuele reiskosten vanaf Amsterdam komen hierbij.